Ring oss: +47 22 76 92 00 - Epost: admin@tks.no
Vi tar oppdraget!

Om oss.

Hvorfor våre kunder liker oss

map

Hvem er vi?

TKS AS er et teknisk ingeniørhus som ble etablert tilbake i 1976. Vi har kompetanse innen engineering, prosjektering og prosjektledelse. Vi arbeider innenfor flere fagdisipliner, og utfører et bredt spekter av oppdrag tilknyttet bygg og anlegg, offshoreindustri, telekommunikasjon, annen industri og tekniske etater.

Våre ingeniører og sivilingeniører har gjennom snart 40 år vært en viktig bidragsyter for norsk innovasjon innen Olje & Gass, Samferdsel og Telekommunikasjon. Vi har også erfaring fra internasjonale oppdrag. Selskapet har i dag hovedkontor på Billingstadsletta i Asker, med avdelinger i Bergen, Trondheim, og Askim.

Møt vårt team

Vi gjør vårt ypperste for å hjelpe våre kunder over hele landet med kvalifisert personell for dekke kundens behov. Ingen oppgaver er for små og ingen er for store. Med konkurransedyktige priser og topp kompetanse er vi en foretrukket leverandør for store og små, nasjonale og internasjonale selskaper.

Stig R. Andresen

Daglig leder
Tlf: +47 901 76 667

Stig har mer en 30 års erfaring innen salg og ledelse fra forskjellige firmaer nasjonalt og intenasjonalt.

Martin Grønn

Salgs og Markedssjef
Tlf: +47 924 72 099

Martin har bred erfaring innen ingeniørbransjen.

Per J. Andresen

Forretningsutvikling
Tlf: +47 907 86 163

Per er vår forretningsutvikler. Per har meget lang fartstid fra næringslivet, og har tidligere sittet over 20 år som Daglig leder i TKS.

FNs Global Compact

Global Compact er i dag verdens største initiativ for næringslivets samfunnsansvar med mer enn 10.000 deltakere, inkludert mer enn 7000 bedrifter fra 145 land.

Global Compact har to hovedmålsettinger:

  • Gjøre de ti prinsippene til en del av forretningsvirksomheten i bedrifter over hele verden
  • Fremme aktiviteter og partnerskap som bidrar til å innfri FNs mål om en bærekraftig utvikling.

Ingen bedrifter er for små til å jobbe bevisst med samfunnsansvar, ei heller TKS.

Vi jobber aktivt med utfordringer knyttet til arbeidsstandarder, miljø, korrupsjon og menneskerettigheter for oss selv og våre underleverandører. Dette er en viktig del av samfunnsansvaret.

TKS ser en sammenheng mellom miljø- og samfunnsmessige engasjement, og vår langsiktige fortjeneste. Vi tror vårt samfunnsansvar vil styrke vår risikostyring og troverdighet, redusere kostnader som følge av lavere energiforbruk og øke tilfredsheten blant våre medarbeidere. Deltakelse i Global Compact gir oss muligheten til å delta i globale initiativ for bærekraftig utvikling.

Vår kompetanse:

Prosjektering
Site Acquisition
Radioplanlegging
Produksjonskontroll
Innkjøp og kostkontroll
Mekanisk
Elektro
Bygg & Anlegg
Elkraft
Piping
Stålkonstruksjon
Beregning & Analyse
Prosjektledelse
Back to Top

Login