Ring oss: +47 22 76 92 00 - Epost: admin@tks.no
Vi tar oppdraget!

Virksomhetsområde.

Våre multidisipline konsulenter jobber innen et bredt bransjespekter

Telekommunikasjon

TKS har siden midten av 1990-tallet bygget opp en solid kompetanse innen utbygging av telekommunikasjon. Våre ingeniører jobber både med mobil- og fiberutbygging. Vi kan ta totalansvar for prosjekter eller inngå i kundens egen linjeorganisasjon.

Olje & Gass

TKS har siden 1976 vært med på mange av de største offshoreprosjektene både nasjonalt og internasjonalt. Våre prosjekt- og konstruksjonsingeniører har bred kompetanse, og utfører varierte oppgaver for et bredt spekter av kunder.

Samferdsel

Vi har rammeavtaler med flere sentrale aktører innen rullende materiell og infrastruktur, og har kompetanse i hele spekteret av tekniske disipliner.

Energi

Våre elkraftingeniører kan ta ansvar for planlegging, vedlikehold og installasjon av elektriske anlegg. De har erfaring fra en rekke store utbyggingsprosjekter, og kan inngå i alle faser av prosjektets syklus

Bygg & Anlegg

Vi har erfarne bygningsingeniører oppdatert på de nyeste standarder og konstruksjonsverktøy. Vi har en rekke sentrale samarbeidspartnere på kundelisten.

Mekanisk Industri

Våre mekaniske ingeniører utfører konstruksjonsoppgaver for en rekke kunder, som trenger hjelp i kortere eller lengre tid.

Back to Top

Login